Nieuws

KNJV Groenlo is St. Jachthondenopleiding Oost Achterhoek

In de 1e week van april starten we weer met onze zomercursus Jachthondenopleiding.  Ons doel is om u zo goed mogelijk te begeleiden in de africhting van uw jachthond. De trainers die bij ons lesgeven zijn zeer ervaren en daardoor kunnen wij dan ook op elk niveau cursus aanbieden.

Wij beschikken over ruime mogelijkheden tot het kiezen van telkens een nieuw oefenterrein. Zo wordt voorkomen dat uw hond plaatselijke gehoorzaamheid aanleert.

Gedurende het gehele jaar door verzorgen wij de training van puppy’s (8 lessen)en jonge honden (10 lessen). Die training wordt op de zondagochtend gegeven.  Jonge honden om 9.00 uur en puppy’s om 10.30.

Door de stichting Jachthondenopleiding Oost Achterhoek wordt jaarlijks een Standaard Jachthondenproef (SJP) georganiseerd op de 2e zaterdag van augustus. Dit jaar gebeurt dat op 8 augustus.  Voor uitslagen en foto’s van eerdere proeven: klik op “Uitslagen”.

!! Nieuws !!

i.v.m. het coronavirus gaan alle cursussen niet door! Cursisten hebben hierover mail gehad. We hopen na 1 juni de puppy en jonge honden cursus wel te mogen geven. Hier later meer informatie over.